El nostre equip directiu

Ramon Garcia Alarcon

Ramon Garcia Alarcon

CEO (Chief Executive Officer)

Com a CEO, el Ramon s'encarrega de les operacions quotidianes de l'empresa, a més de dirigir el desenvolupament de productes i l'estratègia tecnològica.
 
El 2010 va fundar Moixeró Software Consulting, desprès d'una àmplia experiència de més de 10 anys en el sector de les TIC ocupant diferents càrrecs de Software Architect and Developer.
 
El Ramon compta amb un títol de Grau superior de desenvolupament d'aplicacions informàtiques, i al llarg de la seva carrera s'ha especialitzat en solucions Java J2EE (EJB, Spring, WebSercies, JSF, REST, JPA, etc..) i Oracle. També te amplis coneixements sobre plataforma Liferay i desenvolupament Android.
 
Podem destacar el Ramon pels seus coneixements tècnics, la seva gran implicació en els projectes, el seu alt rendiment i la seva capacitat de treballar en equip.

Laura Rusiñol Escriu

Laura Rusiñol Escriu

CFO (Chief Financial Officer)

La Laura, com a CFO, és la persona encarregada de la planificació financera i el control de flux d'efectiu. Així com d'analitzar els resultats d'operacions i de la gestió general de l'empresa.
 
És cofundadora de Moixeró Software juntament amb el Ramon. També és la persona encarregada d'analitzar les fortaleses i debilitats financeres de l'empresa i suggerir plans de millora.
 
Pels seus coneixements financers la Laura també col·labora activament en el projectes de Business Intelligence que Moixeró Software realitza.
 
La Laura té una Diplomatura en Ciències Empresarials i un Màster en Direcció Econòmic-Financera.
 
Podem destacar la Laura com una persona activa i que li agrada treballar en equip; és l'encarregada de cercar els objectius més funcionals i utils per a l'usuari final.

Carles Garcia Alarcon

Carles Garcia Alarcon

CMO (Chief Marketing Officer)

El Carles, com a CMO, s'encarrega d'optimitzar i millorar les estratègies de l'empresa.
 
Les seves funcions dins de Moixeró Software són les de desenvolupament de les estratègies de marca i les estratègies de venda.
 
També assumeix les funcions de Community Manager, així, és la persona encarregada de gestionar i dinamitzar la nostra comunitat virtual a Internet.
 
El Carles posseïx un títol d'Enginyer Industrial Mecànic i actualment està acabant l'Enginyeria en Organització  Industrial. A més, també posseïx grans coneixements en temes de màrqueting i gestió de vendes.
 
El Carles destaca per ser una persona inquieta que sempre està buscant com millorar per aconseguir un millor posicionament en el mercat. La seva ment no deixa mai de pensar.